MyrtoServ Website

Despre Proiect

Pentru acest proiect mi-am dat toată silinţa pentru a învăţa cât mai multe informaţii despre ceea ce inseamnă alpinism utilitar, dar şi servicii de decorare panouri publicitare. După această procedură am început realizarea site-ului ce a fost facută in HTML 5 + CSS 3. Site-ul conţine 4 pagini principale şi pentru acesta am folosit şi content writing, textele fiind cu totul redactate de catre mine.

Pentru o promovare ulterioară s-a facut şi SEO OnPage, site-ul având Google Analytics şi Webmaster Tools integrat.

După acest pas s-a început promovarea online şi am contribuit la apariţia serviciilor Myrtoserv pe site-urile de specialitate, dar şi pe cele de anunturi online. Am contribuit şi la modificarea paginii de Facebook.

Site-ul se află în prima pagină cu cuvintele cheie de interes major „decorari panouri publicitare suceava si alpinism utilitar suceava”.

Cu ajutorul site-ului Myrtoserv, după doar 2 luni de la construcţia acesteia şi promovare şi-au mărit numarul de clienţi şi îşi doresc în continuare să colaborăm.

 

Între timp, la dorinţa clientului am realizat o altă versiune a website-ului de această dată pe WordPress. Mai multe informaţii pe pagina de proiect Myrtoserv 2.0.

Servicii Oferite: Webdesign, Content Writing, Promovare Online
CLIENT: SC Myrtoserv SRL
DATA: Octombrie 2015
Adresa Website : http://myrtoserv.ro
Comentează cu Facebook
Casa Lus
Popasul Vladichii