Fotografie Andrei Cenusa

Cine sunt eu ?

Pe scurt, sunt un tânăr ambiţios, în cautarea drumului spre antreprenoriat. Cei 26 de ani pe care îi am nu sunt prea puţini pentru asta. Am deja experienţă în ceea ce priveşte partea de Web Design, Content Writing, Comerţ Electronic şi Promovare Online în general.

Când te regăseşti în anumite posturi, fraze şi întamplări ai curiozitatea de a afla cine este cel care “le spune pe bune”. Omul din spatele cuvintelor, articolelor de pe blogul acestui website sunt eu, Andrei-Mihai Cenuşă.

Ştii cum defineşti un personaj pasionat? Cred că ăsta sunt eu: implicat 100% în ceea ce fac. Scriu din pură placere, cu drag pentru cei care au rabdarea de a urmări articolele mele şi mă ocup de crearea de website-uri ca şi cum ar fi ale mele, urmând să le promovez aducându-le în faţa clienţilor.

Sunt pasionat de Marketing Online, am lucrat la e-Advertising ca şi Content Writer, apoi ulterior ca şi SEO Manager. După ce drumurile între mine şi e-Advertising s-au separat, am lucrat ca şi Project Manager în cadrul firmei PamDesign o perioadă de timp. De asemenea, am lucrat ca şi Product Manager în cadrul magazinului online de huse şi accesorii pentru telefoane Stifler.

Între timp m-am ocupat de proiecte personale de creare site-uri, content writing şi promovare online pentru propria firmă WEBCEN – The Center of the Web. În momentul de faţă mă ocup de promovare online şi creare site-uri la SANNET.

De-a lungul timpului am participat la diferite seminare de vânzări, atât gratuite, cât şi platite. Îmi place foarte mult să citesc, dar sunt pasionat şi să compun. Încerc să mă implic în cât mai multe proiecte şi să învăţ tot mai mult din ceea ce fac reuşind în cele din urmă să ofer cele mai bune soluţii clienţilor mei.

În anul 2018, am decis să mă implic şi în viaţa politică, dorindu-mi o schimbare pentru România. Pe data de 27.07.2018 s-a înfiinţat Biroul Politic Local al TNL Rădăuţi în care am fost ales ca şi vicepreşedinte.

Fiind originar din Rădăuţi, îmi doresc să dezvolt şi să finalizez cât mai multe proiecte care să fie în avantajul Rădăuţenilor. Ţine minte: TINERII DE AZI SUNT VIITORUL DE MÂINE !

Plănuiesc să excelez în tot ceea ce ţine de Creare Website-uri, Comerţ Electronic, dar şi Promovare Online, ajutând afacerile să se extindă şi să-şi crească vânzările cu ajutorul serviciilor oferite de către mine.

Dacă doreşti să apelezi la serviciile mele, accesează www.webcen.ro.

certificat-training-online-de-digital-marketing
Certificat-Google-Analytics-for-Begginers---5-Septembrie-2020
Certificat Workshop Vanzari Lorand
Diploma de Recunostinta - Career advice for Students

Ai o intrebare?

Ai nevoie de crearea unui website, eşti interesat de realizarea unui logo, promovarea afacerii tale, vrei să mă cunoşti sau ai nevoie de un articol pe AndreiCenusa.ro?