UPS pentru servere, sisteme fotovoltaice si alte surse de energie pentru afaceri

Daca esti intr-un program precum Start-Up Nation sau in orice caz ai o afacere, mai ales daca e la inceput, poti sa iti planifici totul astfel incat sa inceapa cu dreptul din toate punctele de vedere, iar asta implica si folosirea atat a unor surse regenerabile de energie cat si a surselor neintreruptibile de energie cum sunt de exemplu UPS-urile pentru servere, mai ales ca poti chiar sa primesti subventie de la stat pentru astfel de echipamente.

Navete pentru sticle, sigure si rezistente

Fie ca este vorba de depozitare sau mai ales transport cand riscurile sunt mai ridicate, navetele pentru bauturi sunt extrem de importante, acestea avand ca scop principal protejarea continutului care in majoritatea cazurilor este casabil. De aceea acestea trebuie sa fie cat mai rezistente si gandite in asa fel incat sa protejeze cat mai bine sticlele.

10 metode de a preveni un incendiu

1. Apeleaza la serviciile unei firme care efectueaza lucrari de ignifugare. Ignifugarea poate fi cruciala in cazul izbucnirii unui incendiu. Acest proces nu doar ca incetineste viteza de aprindere al materialelor inflamabile, dar reuseste sa si izoleze sursa incendiului pentru a nu se raspandi mai departe. De asemenea, jarul rezultat de la un material tratat cu substante ignifuge, se va stinge mult mai repede decat jarul de la un material netratat.

Cazare ieftina, decenta si mobila pe santier

Conform normelor de protectie a muncii si regulilor omeniei, muncitorii de pe santier au dreptul la cazare confortabila dupa zile intregi de truda. Pe cat este de frumoasa meseria de zidar, pe atat este de grea si de istovitoare. Ea implica munca la inaltime si in conditii improprii, praf inghitit, pericol de accidentare in cazul in care se prabusesc schelele improvizate.